Dufour 56
Tervező: Umberto FELCI
Modellév: 2016
Hajóhéj gyártási technológiája: Üvegszál technológia
Fedélzet gyártási technológiája: Vákuum injektált

Virtuális séta

Behajózott a Dufour zászlóshajója

Olyan exkluzív hajótípust köszönthetünk Magyarországon az új Exclusive 56-assal, amelyre eddig nem volt példa a francia Dufour luxusyachtok több mint 52 éves történetében. Az 56-os zászlóshajó a tökéletes egyensúly megtestesítője a teljesítmény, luxus és kényelem mátrixban, mindezt különleges stílussal ötvözve.

Stílus és tulajdonságok

Az Exclusive 56-os tényleg a legmagasabb esztétikai és minőségi elvárások kielégítésére készült. Elegáns, kortárs, modern formavezetésével, dinamikus vonalaival, fedélzetbe simuló oldalablakaival és a típusra jellemző, egyedi szögletes sarkaival kilométerekről elárulja: Egy Dufour 56-os közeledik!

Fedélzetét tökéletes egyensúlyban osztották el a pihenni vágyó családtagok, vendégek és az aktív vitorlázásra vágyók között, ráadásul a széles oldalú deck garantálja a kényelmes és biztonságos mozgást a hajón menet közben is. A jól átgondolt mérnöki tervezés eredménye az elektromosan lenyíló fürdőplatform, amely nyitott állapotban tágas és kényelmes, ráadásul minden körülmények között biztonságos vízbejutást biztosít az utasoknak.

Fedélzetét tökéletes egyensúlyban osztották el a pihenni vágyó családtagok, vendégek és az aktív vitorlázásra vágyók között.

German-rendszerű nagy vitorla állítása és az önváltós fock lehetővé teszi a könnyű és pontos kezelhetőséget, akár kis legénységgel is, és ami a legfontosabb: a munkatér biztonságosan elhatárolt a pihenő, napozó résztől, csakúgy mint a kajütben a főző, pihenő és étkező részek – a vendégek biztonsága és kényelme érdekében.

A belső tér

Fedélzete alatt az 56-os tágas és aprólékosan kidolgozott. Sokszor meglepő részleteket rejt a funkcionális és designer elemeivel. A leendő tulajdonosok 4 különböző belső design-ból választhatnak, a hajó 3-4-5 kabinos változatban rendelhető a skipper kabinon felül – meghagyva a maximális szabadságot a tulajdonos számára, hogy személyre szabja hajóját és figyelembe vegye a saját és családja elképzeléseit.

Műszaki adatok

Teljes hossz:
17,15 m
Max. szélesség:
5,05 m
Merülés tavi tőkesúllyal:
-
Alapvitorlázat:
-
Genoa:
62 m2
Vízvonal hossz:
15,17 m
Nettó tömeg:
17625 kg
Üzemanyagtank mérete:
440 l
Vitorlázat:
141 m2
Motor teljesítménye:
110 LE
Hajótest hossz:
16,30 m
Merülés:
2,5 m
Víztartály mérete:
730 l
Nagyvitorla:
72 m2
Opcionális motor:
150 LE

Fedélzet

Választható kabinelrendezések

Videó

Érdekli a modell? Írjon nekünk!