Dufour 470
Tervező: Felci Yacht Design
Modellév: 2021
Hajóhéj gyártási technológiája: Üvegszál technológia
Fedélzet gyártási technológiája: Vákuum injektált

Virtuális séta

DUFOUR 470 TÖBB MINT EGY VITORLÁSHAJÓ

Mikor a Dufour több mint 50 év tapasztalatát egyesíti, hogy megalkosson egy nagy teljesítményű, új és izgalmas vitorláshajót. Az új Dufour 470 ötvözi a Dufour know-how-ját és a márka sosem múló innovációs törekvéseit.

A hajótest és a fedélzet letisztult vonalvezetésének egyszerüsége már most ikonikussá teszi ezt a vitorláshajót. Nem kérdés, új klasszikus érkezett, ahol a tervezők lenyűgöző módon francia eleganciával oldották meg azt a feladatot, hogy egy kényelmesen átjárható akadálymentes fedélzetet alkossanak három felhasználási területen. Az új cockpit kialakítás lehetővé tette egy pihenő szófa elhelyezését is, de az újratervezett u.n “twin-zone” bimini is része a megújult fedélzetnek. A Dufour hajókra jellemző cockpit grill természetesen itt sem maradhatott ki, de még sorolhatnánk azt sok apróságot, ami egyedivé teszi az új Dufour 470 vitorláshajót.

Három modell egyben. Hagyd, hogy az ösztönöd vezéreljen…

EASY verzió

Az “Easy” verzió azon chartercégek vagy tulajdonosok számára készült, akik az egyszerűség és a kényelem mellett a praktikum elkötelezett hívei.

OCEAN verzió

Az ideális tulajdonosi változat ahol 6 csörlővel és egy nagyvitorla travellerrel biztosított a kényelmes és biztonságos hajózás.

PERFORMANCE verzió

Egy tökéletes választás a tengreri izgalmak és a regatták szerelmeseinek. Hat csúcskategóriás csörlőjével, a cockpit hátsó részén található nagyvitorla állítási lehetőséggel vérbeli versenyélményekhez juttatja a kormányost és a legénységet!

Belső elrendezés négy változatban

A Dufour 470-ben minden tulajdonos megtalálja azt, amire vágyik, legyen szó egy családi túrázásról vagy egy izgalmas tengeri versenyről. A tervezési újítások optimális helykihasználást kínálnak a kényelmes és élményekkel teli vitorlázásért.

Műszaki adatok

Teljes hossz:
14,85 m
Max. szélesség:
4,74 m
Merülés tavi tőkesúllyal:
1,75 m
Alapvitorlázat:
-
Genoa:
50 m2
Vízvonal hossz:
13,55 m
Nettó tömeg:
13200 kg
Üzemanyagtank mérete:
250 l
Vitorlázat:
107 m2
Motor teljesítménye:
60 LE
Hajótest hossz:
13,99 m
Merülés:
2,25 m
Víztartály mérete:
530 l
Nagyvitorla:
-
Opcionális motor:
75 LE

Választható kabinelrendezések

Videó

Érdekli a modell? Írjon nekünk!