Dufour 460
Tervező: Umberto FELCI
Modellév: 2015
Hajóhéj gyártási technológiája: Üvegszál technológia
Fedélzet gyártási technológiája: Vákuum injektált

Adatlap
Virtuális séta

A Grand Large 460-as a Dufour vállalat egyik legsikeresebb modellje.

A Dufour Yachts a tervezés, és az építés során az elmúlt 50 év tapasztalatát és fejlesztését felhasználva alkotta meg ezt a minden ízében innovatív, és gyögyörű vitorláshajót. Valamennyi újdonság és innováció amit az elmúlt években megálmodtak és kitaláltak, megtalálható ebben a hajóban szemelött tartva a legfontosabbat: A tulajdonos és a vendégek kényelme mindenekfelett!

Tervezés és precizitás a végletekig

A hajóban az összes nélkülözhetetlen funkció és felszereltség megtalálható. De még több is, mert a Grand Large 460 helykihasználása egyedülálló és rendkívül ötletes. A tervezők lenyűgöző módon, és jó ízléssel oldották meg azt a nehéz feladatot mely szerint nem elég csak ajtóval lezárni egy üres helyet, azt funkcióval is el kell ellátni. Ezt a filozófiát jól tükrözi a padlózatban kialakított cipő, és bortartó de még sorolhatnánk a sok apróságot, ami egyedülivé teszi ezt a modellt.

A Grand Large 460 minden részében aprólékosan és gondosan megtervezett hajó. A tárolószekrények kialakításakor a legfontosabb szempontok egyike volt a tulajdonos igényeire szabott kialakítás. A hajó berendezése egy pontosan átgondolt terv eredménye, mely figyelembe vette a hajó stílusát, design-ját, kisugárzását de mindenek felett a tulajdonos kényelmét.

Műszaki adatok

Teljes hossz:
14,15 m
Max. szélesség:
4,50 m
Merülés tavi tőkesúllyal:
1,95 m
Alapvitorlázat:
-
Genoa:
47 m2
Vízvonal hossz:
12,54 m
Nettó tömeg:
10760 kg
Üzemanyagtank mérete:
250 l
Vitorlázat:
99,80 m2
Motor teljesítménye:
55 LE
Hajótest hossz:
13,5 m
Merülés:
2,20 m
Víztartály mérete:
530 l
Nagyvitorla:
52,80 m2
Opcionális motor:
75 LE

Fedélzet

Választható kabinelrendezések

Videó

Érdekli a modell? Írjon nekünk!