Dufour 430
Tervező: Felci Yacht Design
Modellév: 2019
Hajóhéj gyártási technológiája: Üvegszál technológia
Fedélzet gyártási technológiája: Vákuum injektált

Virtuális séta

Új hajótest – Exclusive elemekkel

Az új Dufour 430-as hajótest kialakítása képviseli a Grand Large modellek új generációjának felépítését. Umberto Felci kézjegye és a Dufour Exclusive vonalának jellemzői ötvöződnek a legújabb fejlesztésekkel, az újragondolt oldaldeckkel és a bámulatos térrendezéssel.
Fejlesztések figyelhetők meg a hajóorr térfogatát tekintve modernizálták a tatot, így még tágasabb belsőt és jobb menetteljesítményt nyert az új modell.
Alapos fejlesztéssel optimalizálták a navigációs teljesítmény és a kihasználható belső tér arányát. Az új test széles és lapos, ami kiválóan működik bőszeles menetben, de az éles szögeket is jól viszi, hála az orr-térfogat növelésnek.

Modernizált fedélzet

Újra tervezték a fedélzetet is, hogy a Dufour 430 a kifogástalan stílus és a funkcionális működés tökéletes egyensúlyát adja tulajdonosainak. A régebbi modellekhez képest fejlődött a kabin teteje is, még több belső teret biztosítva úgy, hogy eközben az oldalfedélzet szélessége is megfelelő maradt.

Az új D430 külső felszereltsége is megújult. Az újdonságok között szerepel az elegáns műszerállás, a tatba integrált strandlétra és a decken körbefutó ledsor, ami stílusos fénybe öltözteti a hajót.

Minőségi belsőtér prémium anyaghasználattal

A Dufour 430 belső tere komoly belsőépítészeti szakértelem mellett került kialakításra. A modern és minimalista belső térkialakítás jegyében praktikus bútorokkal felszerelt tágas kabinokat, csúcsminőségű anyagok használatával építették be. Még több USB port, ledfények, különböző kiegészítők érhetők el.
A hajóban a vízbojler méretét is megduplázták, 20-ról 40 literesre nött, biztosítva ez által a még komfortosabb használatot.

A Dufour 430 kétféle kabinelrendezéssel, és háromféle belső faborítással (moabi, tölgy, teak) érhető el.

Műszaki adatok

Teljes hossz:
13,24 m
Max. szélesség:
4,3 m
Merülés tavi tőkesúllyal:
1,75 m
Alapvitorlázat:
-
Genoa:
40 m2
Vízvonal hossz:
11,69 m
Nettó tömeg:
9700 kg
Üzemanyagtank mérete:
250 l
Vitorlázat:
92 m2
Motor teljesítménye:
50 LE
Hajótest hossz:
12,5 m
Merülés:
2,1 m
Víztartály mérete:
430 l
Nagyvitorla:
52 m2
Opcionális motor:
60 LE

Fedélzet

Választható kabinelrendezések

Videók

Érdekli a modell? Írjon nekünk!