Dufour 412
Tervező: Umberto FELCI
Modellév: 2016
Hajóhéj gyártási technológiája: Üvegszál technológia
Fedélzet gyártási technológiája: Vákuum injektált

Adatlap

Merész, innovatív és előremutató

A Dufour 412 kimondottan karakteres, mégis könnyedséget sugároz. A kajütben pedig a legmagasabb színvonalú kényelemmel fogad, még több térrel – az Ön egyéni elképzelései számára is.

A Grand’Large 412 vitorláshajót arra tervezték, hogy egyszerre varázsolja el a kapitányt és a legénységet. A cockpit kialakítása nagy segítséget jelent a kormányosnak mert nagymértékben megkönnyíti a manőverezésben a kapitányt, miközben a legénység kellemesen szórakozik a széles cockpit-ban, oldalfedélzeten, vagy hátsó platformon.

A horgonytól a széljelzőig minden ponton érzékelhető a hajó stílusossága és eleganciája.

A DUFOUR tervezői egyértelműen arra fókuszáltak, hogy minden egyes helyet a funkciójának megfelelően alakítsanak ki, ezzel lehetővé téve a vitorlázás élményét mindenki számára. A kajüt mennyezete LED világítással teszi hangulatossá az estéket, friss, lendületes stílusjegyeivel mutatja az utat a jövő design-ja felé.

Különleges belső tér soha nem látott lehetőségekkel

A Grand’Large 412 fedélzetén élni olyan öröm, ami újra és újra megújuló élményeket kínál és mindig tartogat valami újdonságot, meglepetést. Mindent úgy terveztek és alakítottak ki, hogy a mai igényeknek maximálisan megfeleljen. A kapitányi asztal teljesen illeszkedik a tengeri utakhoz és könnyen átalakítható kényelmes szófává, ami ideális a kajütben pihenéshez. A kapitányi kabin minden kényelemmel felszerelt, és akár mozi-szobának is használható, mert képi és hanghatásokra optimalizált belső térrel rendelkezik. A hajó minden pontja többszörösen funkcionális elemeket tartalmaz, melyeket különböző kényelmi szinteken lehet használni.

Műszaki adatok

Teljes hossz:
12,7 m
Max. szélesség:
4,20 m
Merülés tavi tőkesúllyal:
1,75 m
Alapvitorlázat:
-
Genoa:
33 m2
Vízvonal hossz:
11,15 m
Nettó tömeg:
8940 kg
Üzemanyagtank mérete:
200 l
Vitorlázat:
71 m2
Motor teljesítménye:
40 LE
Hajótest hossz:
11,98 m
Merülés:
2,1 m
Víztartály mérete:
380 l
Nagyvitorla:
38 m2
Opcionális motor:
-

Fedélzet

Választható kabinelrendezések

Videó

Érdekli a modell? Írjon nekünk!