Dufour 41
Tervező: Felci Yacht Design | Belsőépítész: Ardizio Design
Modellév: 2023
Hajóhéj gyártási technológiája: Injection
Fedélzet gyártási technológiája: Injection

Az innovatív yacht

A Dufour 41 tervezése során külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a fedélzeti élet a lehető legkényelmesebb legyen: a kokpittal nagyobb hajók komfortját nyújtjuk. Közben odafigyeltünk arra, hogy a vitorlás teljesítmény szemernyit se romoljon.

Egy test, három hajó: Adventure, Ocean, Performance

A nevek három különböző változatot takarnak, két különböző belső elrendezéssel és két eltérő hangulatvilággal. Új vitorlásunk bármilyen ízléshez képes illeszkedni, számtalan lehetőséget kínál a leendő tulajdonosnak, hogy egyéni igényei szerint testre szabja hajóját.

Összekapcsolt belső és külső terek

A Dufour 41 élettereit úgy terveztük meg, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki hajójából. A három kabinos változatban a nagy és világos tulajdonosi kabinhoz rengeteg tárolóhely és saját fürdőszoba tartozik. Vendégeinek két gyönyörű és tágas kabin áll rendelkezésére, mindkettő saját fürdőszobával. Ez a jacht az egyetlen a piacon, amely a négy kabinos változatban két teljes értékű orrkabinnal rendelkezik, 145 cm széles ágyakkal és hangszigeteléssel a két kabin között, így a négykabinos változatban akár tíz vendéget is fogadhat a fedélzeten! A hajóbelső nem hivalkodó, nemes anyagok fokozzák a luxust, kétféle hangulatban (Európa és Boston).

Új modellünk a méretkategóriában megszokotthoz képest mintegy 60%-kal több fényt áraszt a beltérbe, így az fürdik a természetes fényben. A megnövelt méretű ablakok további előnye, hogy a külvilágra is jobb kilátás nyílik.

Innovatív kokpit és kormányállás

A kokpit nyitott és tágas, mégis biztonságos: számos kapaszkodó garantálja azt, hogy mindig „legyen hova kapni”. Ezt az arányosan kialakított életteret úgy élvezheti családjával vagy barátaival, hogy közben teljes biztonságban tudhatja őket.
A Dufour márka hajói régóta kiváló vitorlás teljesítményt nyújtanak, miközben rengeteg helyet, kényelmes életteret kínálnak Önnek. Nincs ez másként az új Dufour 41 esetében sem.

Műszaki adatok

Teljes hossz:
12,75 m
Max. szélesség:
4,3 m
Merülés tavi tőkesúllyal:
1,75 m
Alapvitorlázat:
83,5 m2
Genoa:
40 m2
Vízvonal hossz:
11,17 m
Nettó tömeg:
2600 kg
Üzemanyagtank mérete:
250 l
Vitorlázat:
-
Motor teljesítménye:
50 (60 optional) LE
Hajótest hossz:
11,99 m
Merülés:
2,1 m
Víztartály mérete:
250 (430 optional) l
Nagyvitorla:
43,5 m2
Opcionális motor:
-

Fedélzet

Választható kabinelrendezések

Videók

Érdekli a modell? Írjon nekünk!