Dufour 390
Tervező: Felci Yacht Design
Modellév: 2019
Hajóhéj gyártási technológiája: Üvegszál technológia
Fedélzet gyártási technológiája: Vákuum injektált

Virtuális séta

Egy teljesen új hajótest – megnövelt belső terekkel, Exclusive elemekkel

Ahogy a D430 úgy a D390 hajótest kialakítása képviseli a Grand Large modellek új generációját. Umberto Felci kézjegye és a Dufour Exclusive vonalának jellemzői ötvöződnek a legújabb fejlesztésekkel, az újragondolt oldaldeckkel és a bámulatos térrendezéssel.
Hosszas kísérletezéssel sikerült optimalizálnunk a navigációs teljesítmény és a kihasználható belső tér arányát. Az új test szélesebb és laposabb, ami kiválóan működik bőszeles menetben, de meglepő módon az éles szögeket is jól viszi, hála a megnövelt orr-térfogatnak.

Modernizált fedélzet

Újraterveztük a fedélzetet, hogy megtaláljuk a kifogástalan stílus és a funkcionális működés tökéletes egyensúlyát. A régebbi modellekhez képest változott a kabin teteje is, még több belső teret biztosítva úgy, hogy eközben az oldalfedélzet szélessége is átlagon felüli maradt.

Külső felszerelés

Ahogy belül, úgy a új D390 külső felszereltsége is teljesen megújult. Az újdonságok között szerepel az elegáns műszerpanel, a platformba integrált strandlétra és a decken körbefutó hangulati ledsor, ami stílusos fénybe öltözteti este a hajót.

Minőségi belső tér

A Dufour 390-ben egyesítettük minden belsőépítészeti szakértelmünket. Szolid, praktikus bútorokkal szereltük fel a tágas kabinokat, és csúcsminőségű anyagokkal dolgoztunk. Még több USB port, ledfények, különböző kiegészítők érhetőek el, valamint a vízbojler méretét is megdupláztuk, 20-ról 40 literesre növeltük. A Dufour 390 háromféle kabin és bútorszínnel (mahagóni, tölgy, teak) érhető el.

Műszaki adatok

Teljes hossz:
11,94 m
Max. szélesség:
3,99 m
Merülés tavi tőkesúllyal:
1,75 m
Alapvitorlázat:
-
Genoa:
29,9 m2
Vízvonal hossz:
10,50 m
Nettó tömeg:
7700 kg
Üzemanyagtank mérete:
200 l
Vitorlázat:
66,5 m2
Motor teljesítménye:
30 LE
Hajótest hossz:
11,19 m
Merülés:
1,95 m
Víztartály mérete:
380 l
Nagyvitorla:
36,6 m2
Opcionális motor:
40 LE

Fedélzet

Választható kabinelrendezések

Videók

Érdekli a modell? Írjon nekünk!