Dufour 360
Tervező: Felci Yacht Design
Modellév: 2017
Hajóhéj gyártási technológiája: Üvegszál technológia
Fedélzet gyártási technológiája: Vákuum injektált

Adatlap
Virtuális séta
Vitorlás árlista

Hatékony és tágas

A 360-as hajótestét úgy tervezték meg, hogy tökéletes egyensúlyt nyújtson a vitorlázás élvezete és a praktikum között, a deck alatt és felett is. Az optimális kormánykialakítás, a széles hátsó rész és a hosszú vízvonal nagyszerű stabilitást ad minden körülmény között.

Újratervezett felső rész rejtett kötélzet a fedélzeten

A Dufour 360 az első modell, ami a Grand Large 3.0 tető dizájnnal készült. Ez az innovatív megoldás eddig csak a nagyobb hajók sajátja volt.

Újragondolt kormányállás

Sok lényeges újítás mellet a kormányosi pozíció is teljesen megújult az új 360-on, annak érdekében, hogy minden időjárási helyzetben könnyebb és egyszerűbb legyen a hajó irányítása. Az újragondolt kormányállás és a hátsó csörlők elhelyezkedése alapvetően könnyíti meg a hajó kezelhetőségét. Ennek köszönhetően a vitorlázás során egyszerübbé válhatnak a manőverek még akkor is, ha egyedül irányítjuk a hajót.

Tágas és praktikus cockpit

A Dufour Yachts nagyobb hajóin már szinte alapfeszreletségnek számító fedélzeti konyha, a 360-on is helyet kapott. Emellett a hatalmas fürdőplatform pontosan kétszer akkora, mint amekkorát a korábbi, Dufour 350 modelleken megszokhattunk!

Új belső dizájn

A Dufour 360 belső tere is fejlődésen esett át. Három különböző faborítással (moabi, tölgy és teak) érhető el. A textilborítások kifinomultabbak, mint eddig bármikor, az új szalon asztal egyszerre praktikus és stílusos.

Műszaki adatok

Teljes hossz:
10,28 m
Max. szélesség:
3,54 m
Merülés tavi tőkesúllyal:
1,55 m
Alapvitorlázat:
-
Genoa:
25 m2
Vízvonal hossz:
9 m
Nettó tömeg:
5674 kg
Üzemanyagtank mérete:
160 l
Vitorlázat:
55 m2
Motor teljesítménye:
-
Hajótest hossz:
9,98 m
Merülés:
1,9 m
Víztartály mérete:
220 l
Nagyvitorla:
30 m2
Opcionális motor:
-

Fedélzet

Választható kabinelrendezések

Videó

Érdekli a modell? Írjon nekünk!